Sestdien 22.jūnijā restorāns Vincents pasniegs pusdienas un vakariņas debesīs 50 m virs Rīgas.

Tieši pirms Jāņiem aicinām Jūs baudīt Mārtiņa un restorāna pavāru sagatavotu pusdienu un vakariņu ēdienkarti Okupācijas muzeja laukumā notiekošajā Dinner in the Sky®. Ja jau esat baudījuši mūsu ēdienus, tad šī būs jums unikāla iespēja kopā ar draugiem piedalīties vienā no neparastākajiem mielastiem savā mūžā.

Kā uzkodas Mārtiņš Rītiņš jums personīgi pasniegs dzeltenspuru tunzivs tartaru ar kombu bonito mērci un svaigo vasabi un makreles eskabeči ar jauno biešu salsu. Pamatēdiens būs sautēts Wagyu steiks sarkanvīna mērcē. Kā saka pats Mārtiņš: “Šis ir steiks, ko noteikti reizi dzīvē jāmēģina. Daudzi par to ir dzirdējuši, bet reti kurš pamēģinājis, jo šī gaļa nav viegli pieejama. Waguy ir visu gaļu imperators.” Un ēdienkarti noslēgs Zemeņu un Amedei baltās šokolādes puslode. Kas var būt labāks par zemenēm un šampanieti karstā jūnija pievakarē!

Tā kā vietu skaits ir ļoti ierobežots lūdzam veikt rezervāciju uz 22.jūnija pusdienām vai vakariņām savlaicīgi. http://www.dinnerinthesky.lv/rezervacija/

Dinner in the Sky viesosies Rīgā jau trešo reizi – no 2013. gada 18. līdz 22. jūnijam, tikai dažas dienas piedāvājot visiem interesentiem neparasto Dinner in the Sky® baudījumu. Šogad kopā ar Mārtiņu Rītiņu dalību ir apstiprinājuši divi slaveni šefpavāri – Bjorns Franzens no restorāna Frantzén, Mihkels Heinmets no Degustare.