Svaiga, īsta un nepārveidota patiesība

Nākošajā otrdienā 28.maijā Vincentā neburbuļos katli un nečurkstēs pannas, lai gan restorāns būs atvērts. Šis vakars būs atsvaidzinoši atšķirīgs. Mēs pasniegsim labāko svaigēdāju, bioloģisko produktu un vegānu maltīti, kuras pagatavošanas procesu  uzraudzīt pie mums būs ieradusies Sarma Melngailis, ASV dzīvojoša latviete, kurai pieder augstu atzinību guvušais svaigēšanas restorāns. Sarma ir restorāna Pure Food and Wine īpašniece un šefpavāre. Restorāns ir 100% vegānisks un ēdienkarte sastāv tikai no augu pasaules izcelsmes produktiem un pagatavošanas procesā netiek izmantoti nekādi iepriekš apstrādāti vai pārstrādāti produkti. Nekas netiek pagatavots augstākā temperatūrā par 47 grādiem, lai pilnībā saglabātu visus vitamīnus, minerālus un enzīmus.  Restorāns divreiz ir pieminēts New York Magazine „Top 100 restorānu” listē un piecus gadus pēc kārtas iekļauts žurnāla Forbes „All Star New York Eateries” sarakstā.

Kopā ar Sarmu mēs piedāvāsim nebijušu gardēžu ceļojumu, pārdomātu vīnu izlasi un sezonālus Sake kokteiļus. Šī ēdienkarte būs interesanta ne tikai veģetāriešiem un vegāniem, bet arī gaļas un kartupeļu ēdājiem, jo pārmaiņas nāk visiem pa labu.  

Lai veiktu rezervāciju, lūdzu, zvaniet vai rakstiet manai asistentei Evitai – evita.brence@restorans.vincents.lv

Mēs abi ar Sarmu iejutīsimies viesmīļu lomā, tādēļ jums ir unikāla iespēja tikties un iepazīties ar viņu personīgi.

Un liels paldies Latvijas Investīcijas un Attīstības aģentūrai par atbalstu Sarmas vizītes noorganizēšanā. 

http://oneluckyduck.com/pages/pure-food-and-wine/