Madame Lily Bollinger atbilde uz jautājumu, kuros brīžos viņa dzer šampanieti: 

„Es to dzeru, kad esmu laimīga un kad esmu noskumusi.

Dažreiz es to dzeru, kad esmu viena.

Kad esmu kompānijā, uzskatu, ka tas ir obligāts.

Es niekojos ar to, kad neesmu izsalkusi un arī tad, kad esmu.

Citās reizēs es tam nepieskaros, ja vien neesmu izslāpusi! ”

Mēs, restorāna Vincents komanda, saviem draugiem un klientiem novēlam veiksmīgu Jauno 2014. gadu un vēlamies pateikt sirsnīgu paldies par Jūsu ilgstošo uzticību un atbalstu vairāku gadu garumā.

Šogad pēdējā gada dienā Vincents piedāvās īpašu gardēžu ēdienkarti ar daudziem kulināriem pārsteigumiem. Un rezervējiet galdiņu laicīgi, neatstājiet to uz šī gada pēdējās dienas, pēdējo stundu.

Lūdzam veģetāriešus un cilvēkus ar īpašām dietām brīdināt veicot rezervāciju. 

Vecgada dienas gardēža ceļojums

Pasaule

Francija — Foie gras «Amedei» eksplozija

Meksika — Krabju gaļas un avokado tako

Japāna — Tunzivs tartars pārpilnības ragā

ASV — Teksasas ribu burgers

Spānijā — Paipalu ola un «Sanfilippo» anšovs

Anglija — Jēra dziedzeru «burkāns»

Atlantijas okeāna jūras ķemmīšu seviče ar sarkano apelsīnu un citronu konfitu

Fēru salu tvaikoti langusti un velutē biska

Fēru salu auksti kūpināts lasis ar plāni skūtiem mārrutkiem un storu ikriem

Smiekli un ķiķināšana

Jūrasmēle ar austerēm, jūrasezi, jūras ķemmīšu tartaru un avotkrešu velutē mērci 

No galvas līdz astei — teļa mēle, dziedzeri, aste, osobuko, fileja, desa, nieru pudiņš 

Trifelēts Brī siers

„Eglīšu rotājumi”

Margo Fonteinas šokolāde

Cena par ēdienu 1 personai Ls 154,62/ /220.00 Eur

Mūsu īpaši izvēlētie vīni 1 personai Ls 56,22 / 80.00 Eur

Restorāns būs slēgts no 22. līdz 26.decembrim, 30.decembrī un 1.janvārī.

Pēc garajām brīvdienām jau 2.janvārī priecāsimies Jūs atkal redzēt restorānā Vincents ar vēl pārsteidzošāku ēdienkarti – vietēju, tradicionālu, sezonālu, reģionālu un godīgu pret mūsu zemniekiem.