Atzīmējot Rīgas un Francijas pilsētas Bordo sadarbības 20. gadskārtu, no 20.novembra līdz 27.novembrim Rīgā norisināsies Francijas garšas nedēļa.

Restorāns Vincents piedāvā izzināt Francijas virtuves un vīna saderības noslēpumus ar īpaši sagatavotu ēdienkarti un tai īpaši piemeklētiem vīniem.

Šampanietis, Delamotte Brut

Amuse-bouche

Langustīnu biska

Rozā vīns, Les Domaniers Selection Ott, Côtes de Provence, 2012

Ozolkoka mucā auksti kūpināts lasis ar savvaļas mārrutkiem, skābenēm un bumbuļu sārmenēm

Baltvīns, Lagrave – Martillac, Pessac – Léognan, 2010

Foie gras au torchon piparkūku garozā ar judzu bumbieri

Desertvīns, Château Myrat Sauternes Deuxième Cru Classé, 2002

Rudens ābolu, kalvadosa un sidra sorbets

Jūras ķemmītes coquilles St. Jacques

White wine, Château de Rully , Rully 1 er Cru Clos La Bressande Monopole, 2012

Jēra dziedzeri ar Parīzes šampinjoniem, baraviku velutē mērci un ziemas trifelēm

Red wine, Château Maucaillou, 2000

Augļu savarēns

Sweet wine, Saint-Albert Barrique D’or, Producteurs Plaimont, 2011

Cena personai 60.00 Ls / 85.37 EUR

Vīnu piedāvājums personai 46.00 Ls / 65.45 EUR