Restorāns Vincents ir sagatavojis īpašu piedāvājumu dalībai Rīgas restorānu nedēļā.

Rīgas restorānu nedēļa tiek rīkota sadarbības ietvaros pasaules gastronomijas apvienībā  “Délice”.

Restorāna Vincents piedāvājums

Amuse-bouche

Sparģeļu un lakšu bērzu sulu krēmzupa ar paipalu olām mundierī

Bērzu sulu rabarberu sorbets

Bērzu sulā tvaicēta āte ar bērzu sīrupā karamelizētiem sīpoliem un bērzu sulu gruboto

Piedāvājuma cena vienai personai — LVL 20,00

Šogad Rīgā pirmoreiz notiks Restorānu nedēļa, kuras moto ir “Latvijas produkti pārsteidz”, ko rīko Rīgas dome, sadarbībā ar Rīgas tūrisma attīstības biroju, Latvijas viesnīcu un restorānu asociāciju, Pavāru klubu un Rīgas restorāniem.