Š.g. 27.martā, restorānā Vincents viesosies viens no trijiem 1639.gadā dibinātās un vienas no senākajām vīndarītavām Eiropā Hugel & Fils vīndarītavas īpašniekiem Etjēns Hugels.

Mums ir tas gods aicināt Jūs uz šo vienreizējo vakaru, kur stāstu par Hugel vīniem papildinās deviņu kārtu gardēžu ceļojums, kuru sagatavos un pasniegs Mārtiņš Rītiņš kopā ar saviem pavāriem.

Etjēns Hugels kopā ar mūsu vīnzini Raimondu Tomsonu ir piemeklējis ļoti īpašus Hugel un Fils vīndarītavas vīnus un vakariņu ēdienkarte tika īpaši izveidota ņemot vērā reģiona īpašos produktus foie gras, teļa dziedzeri, jūras mēle, lauku balodis un, protams, slavenos Elzasas sierus. Ēdienkartes cena iekļaujot vīnus vienai personai ir 110.00 Ls.

Hugelu ģimene ir Primum Familiae Vini (pasaulē prestižākā vīnu dinastiju asociācija) biedri. Šobrīd vīndarītavu vada 13. Hugelu paaudze. Viss vīna pagatavošanas process ir roku darbs, sākot no vīnogu lasīšanas līdz pudeles aizkorķēšanai. Sīkāku informāciju par vīndarītavu, vēsturi un vīniem variet lasīt šeit.

Vakariņu gaitā jūs baudīsiet unikālus vīnus, kas nāk tikai no augstvērtīgajiem Hugelu īpašuma vīna dārziem un tiek izgatavoti tikai no pašām labākajām vīnogu ražām. Ēdienkarti un izmeklēto vīnu karti varat apskatīt šeit.

Ar cieņu,

Mārtiņš Rītiņš